Trappstädning Stockholm - professionella jobb till bra priser

Vi är en städfirma som åtar oss uppdrag inom trappstädning i Stockholm hos både fastighetsägare och BRF:er. Vårt mål är att alltid leverera högsta kvalitet till rimliga priser. Vi arbetar fokuserat och sätter – tillsammans med beställaren – upp en plan över hur trappstädningen ska se ut, när den ska ske och under vilka dagar.
 
Välkomna era gäster på rätt sätt – anlita oss för en trappstädning!

Trappstädning
i Stockholm

Få en kostnadsfri offert redan idag!

Utbildad personal  |  Flera års erfarenghet  |  Hög kvalitet  |  Ingen bindningstid  |   Ingen anslutningsavgift  |  7 dagars garanti

Trappstädning i Stockholm på kundens villkor

Ett rent och fräscht trapphus ger en mer välkomnande känsla och det är också en detalj som leder till ökad trivsel och bättre grannsämja. Vi har lång erfarenhet av trappstädning i Stockholm och vår skickliga personal ser till att just ert trapphus och era gemensamma ytor blir skinande rena.

Låter detta intressant? Kontakta oss genom att fylla i offertformuläret – eller genom att ringa eller maila. Vi garanterar snabb återkoppling och en kostnadsfri offert.

Trappstädning skapar trivsel

Vi är en flexibel städfirma som alltid anpassar vår städning efter kundens behov, krav och önskemål. Vår tjänst trappstädning är inget undantag från detta. Tvärtom: du som beställare har det sista ordet kring hur er trappstädning ska se ut, när den ska äga rum och hur ofta den ska ske. 

Gällande frekvensen mellan gångerna så är det heller inte ovanligt att man ser korrigeringar som en följd av skiftningar mellan årstider. Att välja utökad trappstädning i Stockholm under höst/vinter är att rekommendera då mer smuts kommer in i trapphuset under dessa säsonger. Vi anpassar oss alltid och följer upp jobben så att eventuella problem och nya önskemål kan adderas i efterhand. 

Hur bra är grannsämjan i era fastigheter? I många fall kan stökiga miljöer och smutsiga gemensamma utrymmen skapa frostiga relationer. Tvättstugan är ett ypperligt exempel på detta, men även trapphuset kan vara ett riskområde.  Genom att anlita oss för trappstädning i Stockholm så ser vi till att alla gemensamma ytor blir ordentligt rengjorda och städade. Med detta kommer också en ökad trivsel, en bättre grannsämja och minskade konflikter. 

Dessutom så gör rena miljöer att man själv också anstränger sig mer för att hålla rent och snyggt. Trapphuset är det första man möter och det är också något som är avgörande för det första intrycket. Hur vill ni uppfattas av besökare?

Trappstädning på ett miljövänligt sätt

Vi städar alltid på ett sätt som dels ska minska de negativa avtrycken på klimat och miljö. Det innebär att vi väljer miljömärkta produkter. Vi vet även att många är känsliga mot starka dofter och mot fräna kemikalier. Det är en viktig fråga då en trappstädning i Stockholm påverkar alla som bor i fastigheten. 

Vi gör alltid vårt yttersta för att ge allergiker och exempelvis astmatiker en trivsam miljö att vistas i och där de inte påverkas negativt av städningen. Det går att få rent utan starka kemikalier och vi som städfirma försöker gå i bräschen för en bättre miljö genom vårt arbete. 

Unika behov och utmaningar

Fastigheter ser olika ut och med detta kommer också olika utmaningar för oss då vi ska städa. Viktigt är därför att vi också genomför en provstädning hos dig innan vi sätter igång med den löpande städningen.

Vid en provstädning så ser vi hur lång tid det tar och kan därmed också lägga upp ett hållbart schema. Du som beställare kan även se hur en trappstädning ser ut – och har en möjlighet att korrigera och addera saker till städningen.

Givetvis sker också löpande uppföljning oss emellan där du kan påverka er trappstädning i den riktning ni vill. Det kanske behöver inkluderas fler utrymmen i jobbet?

Trappstädning - en viktig del av underhållet

Trappstädning leder till bättre grannsämja, det ger ökad trivsel och skapar ett bättre intryck av en fastighet hos både besökare och boende. Det handlar emellertid också om en viktig del av underhållet. I ett trapphus sker ett högt slitage på alla ytskikt. Smuts kan leda till skador och med detta kommer också kostsamma renoveringar. 

Med vår hjälp så skapas en längre livslängd på de olika ytskikten i trapphuset och dyra projekt i syfte att fräscha upp kan undvikas. Vi skapar rena miljöer och vi bidrar, genom vår trappstädning, till ett bättre underhåll av inventarier och ytskikt i era fastigheter. 

Goda referenser inom trappstädning

Vårt mål är att bygga långsiktiga relationer och samarbeten som sträcker sig långt in i framtiden. Idag har vi en massa nöjda kunder inom trappstädning och vi sätter dig gärna i kontakt med någon av dessa om du vill veta mer om oss och om hur vi arbetar. 

Våra referenser fungerar som ett kvitto på att vårt sätt att arbeta fungerar – och för dig som blivande kund så är det en trygghet att kunna kontakta våra befintliga kunder. Givetvis så hoppas vi att även du i framtiden kommer att fungera som en av våra referenser!

Vad vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder det mesta inom städning. Kontakta oss redan idag för hjälp med:

  • Hemstädning
  • Storstädning
  • Flyttstädning
  • Visningsstädning
  • Dödsbostädning
  • Fönsterputs
  • Kontorsstädning
  • Steril städning
  • Golvvård
  • Trappstädning

Få en kostnadsfri offert redan idag!

Fyll i vårt formulär så skickar vi en kostnadsfri offert inom kort

Nöjd kund-garanti

Vårt mål är att våra kunder ska känna sig 100% nöjda med våra tjänster, därför ger vi ger vi dig som kund alltid en nöjd kund-garanti på samtliga tjänster.

Trygghet

All vår personal är utbildad för att ge dig som kund det bästa resultatet. Avancerad städning som golvvård och sterilstäd kräver diplomerad personal och avancerad utrustning, vilket vi erbjuder.

Kvalitet

Vi vill bidra med kvalitet och bra resultat för både kunder och personal. Därför följer vi löpande utvecklingen av metoder och material inom vår bransch.

Info

Städängel KoA AB
Org.nr: 559322 – 2366

Företaget innehar F-skatt, moms och ansvarsförsäkring.

Adress

Höglundavägen 1
137 66 Jordbro

Copyright © 2023 Städängel KoA AB

Städängel KoA AB
Average rating:  
 0 reviews