Kontorsstädning Stockholm - Professionell städhjälp till bra priser

Välkommen till Städängel Koa AB. Vi är en städfirma som erbjuder kompletta lösningar inom städ för privatpersoner, fastighetsägare och företag över hela Stockholm. Kontorsstädning är en av våra specialiteter och vi har lång vana av att bidra till en bättre arbetsmiljö genom en grundlig städning på olika arbetsplatser. 

 
Låter detta intressant? Kontakta oss för ett möte så bokar vi in en tid för provstädning!

Kontorsstädning
i Stockholm

Få en kostnadsfri offert redan idag!

Utbildad personal  |  Flera års erfarenghet  |  Hög kvalitet  |  Ingen bindningstid  |   Ingen anslutningsavgift  |  7 dagars garanti

Kontorsstädning Stockholm - bättre arbetsmiljö

Vi arbetar alltid på kundens villkor i samband med att vi anlitas för en kontorsstädning. Målet är att skapa rena miljöer utan att störa eller påverka arbetet negativt. Stor hänsyn tas till de känsliga maskiner som finns på kontor och givetvis så sätter vi också ett stort fokus på säkerhet och trygghet. Vi ser till att er arbetsplats blir skinande ren – och bidrar därmed också till en bättre arbetsmiljö och prestation.

 

Hur pass mycket påverkar egentligen städningen prestationen på arbetet? Mer än vad många tror. Faktum är att vi trivs bättre i rena, fräscha och organiserade miljöer. Trivseln gör att vi presterar bättre – och med detta kan också ett företag nå nya höjder.

Regelbunden kontorsstädning innebär också att en bättre arbetsmiljö kan skapas och att exempelvis kostsamma sjukdagar kan förhindras. Vi levererar alltid kontorsstädning av högsta kvalitet – och vi lämnar alltid en nöjd-kund-garanti på jobben vi utför. Med oss som partner kan ni skapa en trivsammare arbetsplats!

Kontorsstädning på era villkor

Alla företag har olika krav, behov och önskemål vad gäller kontorsstädning i Stockholm. Dessutom så är det också en fråga som rör lokalernas uppbyggnad och storlek. Vi är en flexibel städfirma som alltid anpassar vårt arbete med kontorsstädning efter kundens behov och krav.

Vi är lyhörda och kan alltid göra ändringar i vårt sätt att arbeta. Kommunikationen mellan oss och beställare är alltid rak, öppen och ärlig: vill ni addera någonting, ha en extra städning eller kanske lägga fokus på ett specifikt rum så är detta inget problem. Vi städar, men på era villkor. 

Kontorsstädning minskar sjukdagarna

Har ni problem med kostsamma sjukdagar på ert företag? I många fall kan man förhindra spridning av sjukdomar genom att förbättra hygienen. I en kontorsmiljö så är det extra viktigt med korrekt renhållning och städningen blir en punkt som kan leda till att folk håller sig friska. 

Vi städar allt från kontoren, de fasta platserna, alla öppna ytor, köket och givetvis också alla toaletter. Korrekt kontorsstädning i Stockholm tar effektivt bort smuts och bakterier. Jämför priset för en kontorsstädning med kostnaden för sjukdagar och du inser ganska snabbt varför det är en sund investering att anlita oss.

Samma städare - för er trygghet

På ett kontor finns ofta värdefulla maskiner, känsliga dokument och teknisk apparatur. Det innebär också att man dels måste städa med försiktighet – och dels också att säkerheten måste komma i första rummet. Våra anställda utbildas löpande och uppdateras ständigt för att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa resultat. 

En viktig del i din trygghet är också att samma städare återkommer för er kontorsstädning i Stockholm. Det ger dessutom effektivare jobb då städaren vet vad som ska göras, hur lång tid det tar och vad som är extra viktigt att lägga fokus på. Om personen skulle vara sjuk så tar ni ställning till om städningen ska ställas in, eller om vi ska skicka en annan ur vår skickliga personalstyrka.

Kontorsstädning är bra för er image

Hur viktigt är egentligen det första intrycket? Samma sak gäller för företag som för privatpersoner: ett dåligt första intryck är svårt att bli av med – ett bra första sådant gör att man får en enklare resa. Vilken bild vill ni förmedla till era kunder, leverantörer och potentiella investerare i samband med att de besöker era lokaler? 

Genom att anlita oss för kontorsstädning så ger ni ett bra första intryck. Lokalerna blir skinande rena och ni skapar en bild av ett pålitligt, ansvarstagande och positivt företag. Givetvis kan ni även ringa oss om ni skulle behöva hjälp med mer akuta ärenden. Ett viktigt kundmöte imorgon? Vi fixar städningen!

Goda referenser och nöjda kunder

Vi har lång vana av kontorsstädning och denna erfarenhet har också skapat många nöjda och återkommande kunder. Kontorsstädning är en av de tjänster som vi har flest kunder inom – och det är också frukten av kunskap och hårt jobb. 

Vill du veta mer om oss, hur vi arbetar och vad du kan förvänta dig om du väljer oss för en kontorsstädning i Stockholm så sätter vi dig gärna i kontakt med några av våra referenser. Givetvis så hoppas vi att dessa samtal får dig att välja våra tjänster – och att du i framtiden också blir en av de nöjda kunder som rekommenderar oss vidare. 

Vår verksamhet bygger på långsiktiga samarbeten och relationer för framtiden. Välkommen till Städängel Koa AB!

Vad vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder det mesta inom städning. Kontakta oss redan idag för hjälp med:

  • Hemstädning
  • Storstädning
  • Flyttstädning
  • Visningsstädning
  • Dödsbostädning
  • Fönsterputs
  • Kontorsstädning
  • Steril städning
  • Golvvård
  • Trappstädning

Få en kostnadsfri offert redan idag!

Fyll i vårt formulär så skickar vi en kostnadsfri offert inom kort

Nöjd kund-garanti

Vårt mål är att våra kunder ska känna sig 100% nöjda med våra tjänster, därför ger vi ger vi dig som kund alltid en nöjd kund-garanti på samtliga tjänster.

Trygghet

All vår personal är utbildad för att ge dig som kund det bästa resultatet. Avancerad städning som golvvård och sterilstäd kräver diplomerad personal och avancerad utrustning, vilket vi erbjuder.

Kvalitet

Vi vill bidra med kvalitet och bra resultat för både kunder och personal. Därför följer vi löpande utvecklingen av metoder och material inom vår bransch.

Info

Städängel KoA AB
Org.nr: 559322 – 2366

Företaget innehar F-skatt, moms och ansvarsförsäkring.

Adress

Höglundavägen 1
137 66 Jordbro

Copyright © 2023 Städängel KoA AB

Städängel KoA AB
Average rating:  
 0 reviews