Professionell butiksstädning i Stockholm

Välkommen till Städängel KoA AB. Vi är ett städföretag i Stockholm som erbjuder professionella lösningar inom allt som rör städning. Vi vänder oss till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er och vi levererar alltid skräddarsydda lösningar till riktigt bra priser.
 

Nöjd-kund-garanti – personlig service – bra priser. Öka försäljningen med rena och nystädade lokaler 

Butiksstädning
i Stockholm

Få en kostnadsfri offert redan idag!

Utbildad personal  |  Flera års erfarenghet  |  Hög kvalitet  |  Ingen bindningstid  |   Ingen anslutningsavgift  |  7 dagars garanti

Butiksstädning gör skillnad

Butiksstädning i Stockholm är en av de tjänster vi är stolta över att kunna erbjuda. Genom regelbunden, grundlig butiksstädning ges kunderna ett bättre intryck av butiken – och med detta ökar också chanserna till försäljning. Vår erfarenhet och kunskap inom butiksstädning kan ta er till nästa nivå. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte. Välkommen!

Butiksstädning Stockholm på era villkor

Varför är det då viktigt med regelbunden butiksstädning i Stockholm? Det finns flera skäl till detta. Väljer ni oss för er butiksstädning så kan bland annat dessa fördelar komma på köpet: 

 • Ökad försäljning. En kund köper inte en vara – hen köper ett helhetsintryck. En smutsig butik gör att man vänder i dörren, detta medan en ren sådan skapar en positiv känsla och bild. Det kan leda till ett köp. 
 • Bättre arbetsmiljö. För personalen så blir butiksstädning något som bidrar till en bättre arbetsmiljö. Det ger även ett ökat engagemang hos de anställda. Trivs man så presterar man bättre! 
 • Färre sjukdagar. Smuts och bakterier kan innebära att sjukdomar sprids. Genom kontinuerlig och noggrann butiksstädning minskar risken för kostsamma sjukdagar. 
 • Professionell image. En ren och fräsch butik ger en bättre bild av företaget. Butiken är ert ansikte utåt – hur vill ni upplevas och vilket intryck vill ni ge?

Vi sätter alltid kunden i första rummet och vad gäller butiksstädning i Stockholm finns det väldigt många olika krav, behov och önskemål. Det är skillnad mellan att städa i en klädaffär och mellan att utföra en professionell städning i en miljö där man säljer exempelvis livsmedel. 

Vi är en flexibel städfirma som alltid anpassar oss efter kundens behov. Du bestämmer när städningen ska ske, hur ofta och i vilken omfattning. Oavsett vilken typ av butik det handlar om så kan du räkna med ett professionellt jobb som skapar en ren, fräsch och inbjudande miljö – för både kund och dina anställda.

Butiksstädning av samma städare

Känner du dig otrygg med att låta en okänd person städa i dina lokaler? Vi ser alltid till att presentera den – eller de – personer som ska städa innan vi påbörjar vårt samarbete. Det ger dig trygghet. Samma sak gäller även i fortsättningen. 

Vi ser till att samma städare kommer till din butik varje gång. Det är dels en detalj som ger effektivare jobb – men som även dels ger dig säkerhet. Du vet vem personen som städar är och du vet att du kan lita på den. Om städaren är sjuk så kan du själv välja om städningen ska ske av någon annan eller om den ska skjutas på framtiden.

Städning - en viktig del av underhållet

Smuts och damm ger inte enbart ett sämre intryck för kunderna. Det innebär också ett ökat slitage på möbler, inventarier och olika ytskikt. Butiksstädning blir en viktig del av underhållet som innebär att alla saker håller längre. 

Det handlar om en investering som gör att kostsamma ingrepp och renoveringar kan skjutas längre fram i tiden. Med hjälp av regelbunden städning så håller, helt enkelt, allt från fasta inventarier till ytskikt längre. Ju bättre du tar hand om din butik, desto mer pengar sparar du i det långa loppet. 

Vi börjar med en provstädning

Hur vet du att vi är rätt företag för din butiksstädning? Ett led i detta är att vi alltid erbjuder provstädning innan vi skriver ett avtal. 

Provstädning är viktig för både dig som beställare och för oss som städfirma. Den ger dig dels svar på vår kompetens och på vad du kan förvänta dig av oss, men dels så ger det också oss viktig information om hur lång tid det tar att städa din butik. Det är viktigt för oss då vi i framtiden ska lägga upp exempelvis scheman.

Vid provstädningen kan du också peka ut vilka områden som är extra viktiga att städa, var ett extra fokus ska läggas – och samtidigt också lära känna städaren. Det är en viktig del för oss båda.

Öppen kommunikation minskar risken för missförstånd

Vi siktar alltid på att bygga långsiktiga samarbeten med våra kunder. Det innebär att vi ser till att kommunikationen oss emellan är öppen, rak och med högt i tak. Du kan ringa oss när som helst och komma med ändringar och korrigeringar vad gäller din butiksstädning. 

Vi följer upp alla jobb och vi lämnar också en nöjd-kund-garanti där vi direkt korrigerar eventuella fel och brister. Målet är att du ska vara nöjd och att du ska känna att du dels fått valuta för pengarna – och dels även väljer oss för framtida städuppdrag. 

Kontakta oss redan idag

Är du i behov av en professionell partner med kapacitet att skräddarsy en lösning för dina behov, krav och önskemål gällande butiksstädning i Stockholm så är vi bara ett samtal bort. 

Du når oss enklast genom att fylla i formuläret här på sidan, men du kan givetvis även ringa eller maila oss. Vi återkopplar så snart som det bara är möjligt. Låt oss ta hand om din städning medan du fokuserar på att sälja de produkter du har i butiken!

Vad vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder det mesta inom städning. Kontakta oss redan idag för hjälp med:

 • Hemstädning
 • Storstädning
 • Flyttstädning
 • Visningsstädning
 • Dödsbostädning
 • Fönsterputs
 • Kontorsstädning
 • Steril städning
 • Golvvård
 • Trappstädning

Få en kostnadsfri offert redan idag!

Fyll i vårt formulär så skickar vi en kostnadsfri offert inom kort

Nöjd kund-garanti

Vårt mål är att våra kunder ska känna sig 100% nöjda med våra tjänster, därför ger vi ger vi dig som kund alltid en nöjd kund-garanti på samtliga tjänster.

Trygghet

All vår personal är utbildad för att ge dig som kund det bästa resultatet. Avancerad städning som golvvård och sterilstäd kräver diplomerad personal och avancerad utrustning, vilket vi erbjuder.

Kvalitet

Vi vill bidra med kvalitet och bra resultat för både kunder och personal. Därför följer vi löpande utvecklingen av metoder och material inom vår bransch.

Info

Städängel KoA AB
Org.nr: 559322 – 2366

Företaget innehar F-skatt, moms och ansvarsförsäkring.

Adress

Höglundavägen 1
137 66 Jordbro

Copyright © 2023 Städängel KoA AB

Städängel KoA AB
Average rating:  
 0 reviews